Boekrecensie: U bent dood, sorry!

“Fred Marree nog steeds niet uit een administratief labyrint”

Zo begint de boekrecensie van de Rotterdamse Janny Kok over het boek ‘U bent dood, sorry!’ De boekrecensie is gepubliceerd op de webZine Rotterdam Vandaag & Morgen.

Uit de recensie:

“In het boek met de titel U Bent Dood, Sorry! schetst de schrijver ervan een ruim drie jaar durende tocht om te bewijzen dat hij nog springlevend is.”

“U Bent Dood, Sorry! maakt buitengewoon inzichtelijk wat er mis kan gaan in de ambtenarij, in koppeling van IT gegevens die op het eerste gezicht doelmatigheid verhogen, en in de kennelijke onmacht om gemaakte fouten direct te corrigeren.”

De volledige boekrecensie is te lezen op de webZine Rotterdam Vandaag & Morgen.

Lees meer over ‘U bent dood, sorry!’ op doodverklaard.nl.


U kunt het waargebeurde verhaal ‘U bent dood, sorry!’ als paperback of e-boek rechtstreeks bestellen bij mijnbestseller.nl/doodverklaard of #steunjeboekhandel en koop het boek in de webshop van je boekwinkel.

18 april 2021: Goed nieuws. Kort na de publicatie van deze boekrecensie (februari 2021) werd de auteur benaderd door een functioneel beheerder van de gemeente Rotterdam. Hij meldde dat een herstelmutatie was verricht. Het lijkt er nu inderdaad op dat de laatste hobbel is genomen en de fout na ruim drie jaar de wereld uit is. De tijd zal het leren.