Nieuwspagina


21 juli 2021 – Een column van max 💯 woorden: Als het maar geen verkiezingsstunt is!

Rotterdam gaat voortaan eerst praten met Rotterdammers die wegens sloop moeten verkassen… Als het maar geen verkiezingsstunt is.


15 juli 2021 – Een column van max 💯 woorden: Renovatieprijs Maastunnel.

Die tunnel is OK! Maar het monumentale Maastunnelcomplex is meer dan een stelletje verkeersbuizen onder de Maas. ‘Aan den slag, gemeente!’


6 juli 2021 – EXCLUSIEF BIJ NESSELANDE.INFO: Het verhaal van de springlevende Nesselander (die dood werd verklaard)

De springlevende Rotterdammer – en Nesselander – Fred Marree werd per abuis dood verklaard door de gemeente Rotterdam. Ergens op het internet bleef zijn dood maar opduiken. Het terugdraaien leek jarenlang niet mogelijk. Marree schreef over deze levenservaring een boek. 

26 juni 2021 – Weet je het nog? U bent dood, sorry!

Door een persoonsverwisseling stond mijn naam in de akte van overlijden, met alle gevolgen van dien.

4 juni 2021 – Inspiratielezing iNR

De inspiratielezing van het iNR op 3 juni 2021 ging over het boek ‘U bent dood, sorry!’, waarin Fred Marree zijn bizarre verhaal over zijn administratieve doodverklaring heeft opgetekend.

“Natuurlijk was ik blij met de uitnodiging van het Innovatienetwerk Rotterdam”, zei Fred Marree na afloop van zijn Inspiratielezing. “Maar ik was verrast door de hoge opkomst van het aantal deelnemers. Het geeft bovendien een goed gevoel dat deze affaire vanuit verschillende disciplines binnen en buiten de gemeente Rotterdam serieus genomen wordt.”