Het kleine bos aan de Zevenhuizerplas.

Aan de Zevenhuizerplas – nabij de Kosboulevard – vind je het kleine bos met bospaadjes en een speelheuvel. De bomen zorgen op hete dagen voor wat verkoeling en het boomblad probeert de felle zon wat te verduisteren.

TIP: Rondje Zevenhuizerplas 
Loop eens een rondje Zevenhuizerplas. Dan wandel je niet alleen door het kleine bos maar ook over die heerlijke Siciliëboulevard langs het populaire strand van Nesselande. Je passeert dan ook het druk bezochte skatepark en je ziet op de meeste dagen de waterskiërs druk bezig op het water van Project 7 Cablepark Rotterdam (de Waterskibaan).

Vervolgens is het een heerlijke wandeltocht langs de oever van de Zevenhuizerplas met aan de westkant, in Oud Verlaat, een Watersportcentrum, ligweides en nog een strand.

Je hebt vanaf het strand in Oud Verlaat bovendien een prachtig uitzicht op de boulevard van Rotterdam-Nesselande met zijn Zuid-Europese uitstraling.

Aan de noordzijde van de plas ligt het vogelgebied. Veel vogelaars hopen hier die ene unieke foto te kunnen schieten van die specifieke vogel of dat bijzondere vogeltje.


Advertentie