Bel 🔔 voor de laatste ronde

Bel 🔔 voor de laatste ronde. 
De laatste dag van de nationale verkiezing van de ‘Boom van het Jaar 2021’ is ingegaan. Tot maandagmorgen 12:00 uur kan nog worden gestemd op de Breytenbachboom voor de titel ‘Boom van het Jaar 2021’.
De tijd dringt en de spanning stijgt.

In de laatste fase van deze Verkiezing gaat het nog om twee bomen. De monumentale Breytenbachboom uit Zuid-Holland is daar één van.

Deze 150 jaar oude stadsplataan is door de Rotterdammers vernoemd naar de Zuid-Afrikaanse dichter Breyten Breytenbach, nadat hij de boom doopte tot ‘Monument voor de vrije gedachten’. Later werd deze iconische platanus x hispanica omgedoopt tot ‘Graf van de Onbekende Dichter’ en is nu de grote kanshebber op de nationale titel.

Voor deze titel moet de Breytenbachboom natuurlijk wel de meeste stemmen krijgen en er is geduchte concurrentie. Stem daarom op de valreep op het ‘Graf van de Onbekende Dichter’.

Om te stemmen ga je naar ➡️ mijnboomstem.nl ⬅️ en kies voor de boom uit Zuid-Holland (boom 12). Vergeet niet je stem te bevestigen na ontvangst van de e-mail. Alvast hartelijk dank voor je support.

Meer info: 🌳 breytenbachboom.nl