Een waargebeurd verhaal

U bent dood, sorry!

‘Geen rijbewijs, geen paspoort, geen pensioen en zelfs geen zorgverzekering meer… Het overkwam Fred Marree en hij raakte bekneld in de raderen van de bureaucratie en de ICT.’

U bent dood, sorry! is daarom ook interessant voor iedereen in de (publieke) dienstverlening en de ICT.

Het boek begint met een inkijkje in het leven met dementie van mijn hoogbejaarde neef en nicht. Toen zij overleed stond mijn naam in haar akte van overlijden, met alle gevolgen van dien.

Ze weten dat je leeft. Toch besta je niet meer. Je bent digitaal van de kaart geveegd. Het werd een bizarre tocht om mijn administratieve doodshemd aan de wilgen te kunnen hangen.
U bent dood, sorry! is ook een leerboek voor dienstverlening en ICT.

‘U bent dood, sorry!’ is een must voor iedereen die werkt of opgeleid wordt in de (publieke) dienstverlening, ICT of aanverwante branches en opleidingsrichtingen.

Dit boek heb ik niet alleen geschreven voor de (aankomende) professionals, maar ook om voor de nietsvermoedende lezer een beeld te schetsen in welk labyrint je onverwacht terecht kunt komen als je (als mantelzorger) nauw betrokken bent bij het leven van anderen.

‘U bent dood, sorry!’ is als paperback (€ 12,50 excl. verzending) en als voordelig ebook (€ 5,95) verkrijgbaar in de webshop van je boekhandel en ook rechtstreeks te bestellen bij Mijnbestseller.nl. Bovendien kan ‘U bent dood, sorry!’ ook bij veel bibliotheken worden geleend.

Meer info op doodverklaard.nl

‘U bent dood, sorry!’ is verkrijgbaar als paperback en voordelig ebook, maar is ook te leen in veel bibliotheken. Het ebook wordt na bestelling direct geleverd. De paperback wordt speciaal voor jou gedrukt en dat kost iets meer tijd.


Advertentie