Digitale stembus voor The Indie Awards boekenprijs open

De digitale stembus is gesloten, er kan niet meer gestemd worden. Helaas heeft U bent dood, sorry! niet genoeg publieksstemmen gehaald voor een top 3 nominatie.

Auteurs die in 2021 hun boek in eigen beheer hebben uitgegeven maken kans op één van The Indie Awards. Er zijn juryprijzen en publieksprijzen in verschillende categorieën. Om te stemmen gebruik je het digitale stemformulier van theindieawards.nl. De hele maand februari kan op de genomineerde boeken gestemd worden. Doe mee en steun de indie-auteurs.


U bent dood, sorry! genomineerd voor de The Indie Awards 2021

Mijn boek U bent dood, sorry! is genomineerd in de categorie ‘Het meest leerzame boek (non-fictie)’. Steun de nominatie en stem op mijn boek: theindieawards.nl/stem. Alvast bedankt. 
De hele maand februari 2022 kan gestemd worden voor de publieksprijs in de verschillen categorieën van The Indie Awards.
'U bent dood, sorry!' is één van de twintig boeken van de longlist die genomineerd zijn in de categorie non-fictie van The Indie Awards 2021.

Voor actuele informatie ga je naar ubentdoodsorry.nl en volg @fredmarree op Twitter en Instagram.

“Als mantelzorger was Fred Marree getuige van de impact van dementie op het dagelijks leven van zijn hoogbejaarde neef en nicht. Hij was diep onder de indruk van hun liefde en zorg tot aan het einde van haar leven. Een onfortuinlijke persoonsverwisseling in de akte van overlijden van zijn nicht leidde tot de administratieve dood van Fred.”

Geen rijbewijs, geen paspoort, geen pensioen, zelfs geen zorgverzekering meer en ook bij mijnoverheid.nl ging het mis. Dit was het begin van een bijna kansloos gevecht tegen de bureaucratie en de destructieve impact van de ICT en digitalisering.

U bent dood, sorry!
Een waargebeurd verhaal over dementie en een bijna kansloos gevecht tegen de bureaucratie en de digitalisering.

Ondanks de publiciteit, lukte het niet mijn dood in alle hoeken van het labyrint van het internet ongedaan te maken. Na drie jaar werden zelfs Kamervragen gesteld. Ook op dat niveau werd het probleem niet opgelost.

Dit kan iedereen overkomen
Het is al met al een bizar verhaal. Vooral omdat iedereen dit kan overkomen, heb ik besloten mijn verhaal op te schrijven. Niet alleen voor de professionals, maar ook om de nietsvermoedende lezer een beeld te schetsen in welk bureaucratisch labyrint je onverwacht terecht kunt komen als je (als mantelzorger) nauw betrokken bent bij het leven van anderen.

Via mijn boek wil ik laten zien wat de impact van de bureaucratie en de digitalisering op mensen zoals jij en ik kan zijn. Daarom zou mijn ervaring uit de praktijk ook verplichte leesvoer moeten zijn voor politici, (aankomende) professionals bij de (Rijks)overheid, in de dienstverlening en de ICT.

U bent dood, sorry! heb ik in 2021 via mijnbestseller.nl in eigen beheer uitgegeven en is in vrijwel alle boekwebshops verkrijgbaar als paperback en ebook.
Klik hier voor meer informatie en bestellingen.
Je kunt de paperback of ebook ook direct bestellen bij mijnbestseller.nl

U bent dood, sorry!
- paperback € 12,50 (excl. verzending) - ISBN 9789403612782
- ebook € 5,95 - ISBN 9789403617626