“Ik wandel tegen kanker”

In het NN Marathon Rotterdam weekend van 15 en 16 april 2023 bruist het in Rotterdam van de sportieve activiteiten.

Op zaterdag 15 april 2023 doe ik mee met The Marathon Rotterdam Walk. Om mijn deelname meer betekenis te geven wandel ik tégen kanker en vóór de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis in Rotterdam.

Na realisatie van deze loopbrug tussen het Erasmus MC en het Familiehuis Daniël den Hoed zijn kankerpatiënten en hun families nog beter met elkaar verbonden.
Het doel van mijn actie is om minimaal € 500,00 op te halen. Dat is inmiddels gelukt. Nu is mijn streefbedrag 2000 euro. Of dat lukt? Zeker als jij mij ook sponsort met een donatie. Elk bedrag is welkom. 

Informatie over de actie, donaties en de laatste stand van de KWF-sponsoractie vind je op mijn sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl

Alvast bedankt, Fred Marree

WANDEL TEGEN KANKER

Wandelaars die in 2023 via KWF meedoen aan de The Marathon Rotterdam Walk dragen met hun deelname bij aan de nog te bouwen Daniel den Hoedbrug in Rotterdam. Het sponsorgeld dat zij ophalen wordt grotendeels geïnvesteerd in deze directe verbinding tussen Familiehuis Daniel den Hoed en het Erasmus MC (EMC). Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar het Familiehuis. 
Daniël den Hoedbrug, een ontwerp van wUrck architectuur stedenbouw landschap BV

In het Familiehuis ondersteunen ongeveer 100 vrijwilligers, 365 dagen per jaar met veel liefde familieleden van kankerpatiënten. En bieden hen een warm tweede thuis in moeilijke tijden.


Advertentie