Volgende maand schittert er toch een kerstboom op het Stationsplein
Volgende maand schittert er toch een kerstboom op het Stationsplein

Een column van maximaal 100 woorden
Ook dit is Rotterdam. Voor een paar honderd miljoen euro wordt een museum verbouwd, maar voor een kerstboom op het Stationsplein moet gebedeld worden. Eerst deed Hennie van Schaik, lid van de Wijkraad Centrum, al een poging. Media-ondernemer en Rijnmond-verslaggever Maikel Coomans kwam op het nippertje ook in actie.

‘‘Het mediamannetje heeft zijn telefoon leeggebeld’’

Het mediamannetje met hart voor Rotterdam heeft afgelopen weekend zijn telefoon leeggebeld om de benodigde 35-duizend euro bij elkaar te ‘lullen’. Hij wist gelukkig de juiste snaar te raken, want die boom komt er! 

Hulde voor hem en alle sponsors, want volgende maand schittert er toch een kerstboom op het Stationsplein.

Fred Marree
24 november 2022

Lees de column ook bij De Havenloods en lees eerdere columns bij max100woorden.nl

WANDEL TEGEN KANKER

Op zaterdag 15 april 2023 wandel ik voor KWF mee met The Marathon Rotterdam Walk. Voor het KWF-startbewijs is echter 500 euro sponsorgeld nodig. Het sponsorgeld is voor de bouw van de Daniël den Hoedbrug, ook gaat nog een deel naar het Familiehuis in Rotterdam. Het lijkt nog ver weg, maar de tijd vliegt en daarom zoek ik nu al sponsors. Steun ook mijn actie, geef kankerpatiënten en hun naasten de kans om sneller en veiliger bij elkaar te zijn tijdens de behandeling. Alvast bedankt, ook namens KWF.

Voor informatie en donaties ga je naar mijn sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl. Elk bedrag is welkom. Alvast bedankt!


Advertentie