WEKELIJKSE BLOGS 2022 KWF SPONSORACTIE

Op 15 april 2023 doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Voor een KWF-startbewijs is minimaal 500 euro nodig. Dat geld wordt gebruikt voor de financiering van de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis in Rotterdam. Daarom zoek ik sponsors. Op mijn sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl lees je hier meer over.

Fred Marree, in actie voor KWF


Blog van zaterdag 17 december 2022

Door de vorst liep de schaatskoorts afgelopen week in het land flink op. Dorpen streden om de eerste wedstrijd op natuurijs en schaatsenslijpers zaten er klaar voor. Niettemin heb ik in de winterzon flink gewandeld. Ondanks temperaturen rond het vriespunt was het dankzij dat zonnetje zelfs nog warm tijdens het lopen.

Na een bruisende start, stagneren de donaties voor mijn deelname aan de The Marathon Rotterdam Walk deze week opnieuw. De Marathonwandeling is pas over vier maanden en dan leeft het bij veel mensen nog niet zo. Gelukkig heb ik thuis ook nog een collectebox van KWF staan. Een paar vrienden hebben al een donatie in deze box gedaan. Wat daar uiteindelijk uit zal komen weten we pas in maart volgend jaar, als ik de zegels van dat doosje zal verbreken. We komen er wel. Die 500 euro is in zicht.

Iedereen, maar in het bijzonder de sponsors en toekomstige sponsors van de KWF Marathon Walk wens ik fijne feestdagen. Tot volgend jaar…

kwfmarathonwalk.nl


Blog van zaterdag 10 december 2022

Deze week weinig nieuws. Evenals vorige week is er nog honderdelf euro nodig voor het minimale streefbedrag van 500 euro voor het KWF-startbewijs. Met dat startbewijs loop ik dan op 15 april 2023 voor KWF ‘The Marathon Rotterdam Walk’. Maar er is gelukkig nog even tijd. Er zijn zeker hier en daar nog wel wat mensen die met donatie aan KWF over de brug willen komen voor de Daniël den Hoedbrug.

De training was wat minder deze week. Nu kan ik Sinterklaas en de kleinkinderen wel de schuld geven, maar mijn excuus is ‘het weer’. Het was zo nu en dan wel erg nat. Toch lukte het om een enkele keer de wandelschoenen aan te trekken en nog wat kilometers te maken. Wordt vervolgd.

kwfmarathonwalk.nl


Blog van zaterdag 3 december 2022

Afgelopen week heb ik de training ingezet. Aanvankelijk op de loopband in de sportschool, maar buiten lopen is toch veel lekkerder. Het was dan ook prettig wandelweer. Natuurlijk loop ik regelmatig in het bos, door de polder of op het strand. Maar een wandeling dwars door Rotterdam is ook top. Afgeleid door onze bijzondere stad loop je ongemerkt een flinke afstand. Nu maar hopen dat die afleiding volgend jaar april voldoende inspireert tot het uitlopen van The Marathon Rotterdam Walk.

Met de donaties loopt het lekker, want de teller staat al bijna op 80% van het minimale streefbedrag van 500 euro. Daarvoor wil ik nogmaals dank zeggen. Misschien willen familie, vrienden of collega’s ook wel doneren. Schroom niet om hen aan te moedigen om kwfmarathonwalk.nl in te tikken. 

kwfmarathonwalk.nl

Blog van zaterdag 26 november 2022

Bijna twee weken ben ik sponsors aan het werven via de sociale media. Dan is het toch wel heel leuk om te melden dat we al over de helft van het minimale streefbedrag van 500 euro zitten. Vanmorgen stond de teller al op 283 euro. Super. Bedankt!

Inmiddels heb ik, dankzij de gulle sponsors, ook al het KWF T-shirt verdiend. Een shirt dat ik met trots zal dragen tijdens The Marathon Rotterdam Walk op 15 april 2023 vóór KWF, de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis voor kankerpatiënten en hun familie.  

kwfmarathonwalk.nl

Blog van zaterdag 19 november 2022

Na de lancering van mijn actiepagina heb ik natuurlijk eerst zelf een donatie gedaan. Een goed voorbeeld, doet goed volgen. En de eerste donaties volgden al snel. In een paar dagen is al ruim 20% van het streefbedrag ontvangen. Super bedankt hiervoor!

Om de overige 80% op te halen moet nog hard gewerkt worden. Maar daar is nog genoeg tijd voor. Zelf ga ik ook nog trainen, trainen, trainen. Dat doe ik natuurlijk buiten, maar soms ook binnen. Dan ga ik naar de sportschool om die benen in beweging te houden. 

kwfmarathonwalk.nl

Advertentie