Kom je ook over de brug?

The Marathon Rotterdam Walk
In het nieuwe Rotterdamse wijkje Little C, ingeklemd tussen de Coolhaven en de Maastunneltraverse, is het Familiehuis Daniël den Hoed gevestigd. Om van daaruit naar het Erasmus MC te gaan, moet je flink omlopen. Bovendien is het oversteken van de drukke tunneltraverse een nog groter obstakel.

Een rechtstreekse verbinding van het Familiehuis naar het Erasmus MC is de oplossing. De plannen en de tekeningen voor een loopbrug zijn klaar, maar nu de financiering nog. Daarom loop ik in het weekend van de NN Marathon Rotterdam 2023 voor KWF mee met The Marathon Rotterdam Walk.

Kom ook over de brug
Om een KWF-startbewijs te bemachtigen is minimaal 500 euro sponsorgeld nodig. Maak het verschil en kom ook over de brug voor de kankerpatiënten en hun familie. Dan wandel ik vóór KWF en tégen kanker op 15 april 2023 The Marathon Rotterdam Walk. “Enne… elke euro is welkom!”

Na realisatie van de loopbrug zijn kankerpatiënten en hun families nog beter met elkaar verbonden.

Informatie over de actie, donaties, de laatste stand van de wervingsactie en de wekelijkse blog, vind je op mijn sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl.

Alvast super bedankt, ook namens KWF.

Wekelijkse blog

Op mijn KWF-actiepagina schrijf ik voor mijn sponsors en toekomstige sponsors iedere week een blog. Deze blogs zijn ook te volgen via marathonwalk.nl

Ook Familiehuis Daniël den Hoed deelt mee

In het Familiehuis Daniël den Hoed ondersteunen ongeveer 100 vrijwilligers, 365 dagen per jaar met veel liefde familieleden van kankerpatiënten. Zij bieden de gasten van het logeerhuis een warm thuis in moeilijke tijden. Een deel van de sponsoractie is dan ook bestemd voor het Familiehuis Daniël den Hoed.

kwfmarathonwalk.nl


Advertentie