Eerst doodverklaard, nu The Marathon Rotterdam Walk voor KWF

Eerst doodverklaard, nu The Marathon Rotterdam Walk voor KWF

Door de digitale verwerking van een persoonsverwisseling in de overlijdensakte van mijn nicht, stond ik razend snel als overledene in de registers van de overheid en talloze andere instanties. Ruim drie later, nadat mijn boek U bent dood, sorry! uitkwam, werd het laatste digitale bitje rechtgezet. Pas toen kon ik het digitale kerkhof definitief verlaten.

Het is daarom extra geweldig om op 15 april 2023 voor KWF mee te kunnen doen met The Marathon Rotterdam Walk. Het sponsorgeld dat de KWF-lopers ophalen is voor de bouw van de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis. Als je mij wilt sponsoren ga dan voor informatie en donaties naar kwfmarathonwalk.nl. Elke euro telt. Alvast bedankt!

Wandel tegen kanker

Wandel tegen kanker – The Marathon Rotterdam Walk

Misschien heb je het al gehoord, maar tijdens het weekend van de NN Marathon Rotterdam is op zaterdag 15 april 2023 ‘The Rotterdam Marathon Walk’. Wandelaars kunnen over verschillende afstanden meedoen aan de Marathon Walk. Maar zij kunnen ook voor KWF meelopen. Voor een KWF-startbewijs is  echter wel minimaal 500 euro aan sponsorgeld nodig. 

Het sponsorgeld van deze actie wordt gebruikt voor de mede financiering van bouw van de Daniël den Hoedbrug. Deze brug verbindt straks het Erasmus MC (EMC) met het Familiehuis Daniël den Hoed. Een deel van het sponsorgeld gaat ook naar het Familiehuis, waar talloze vrijwilligers dagelijks klaarstaan om de naasten van de kankerpatiënten in het EMC op te vangen en voor een prettig verblijf te zorgen.

kwfmarathonwalk.nl


Advertentie