Gemeenteraad mag tekenen bij het kruisje

Een column van maximaal 100 woorden

Gemeenteraad mag tekenen bij het kruisje

Het bouwen-bouwen-bouwen-syndroom woekert ook aan de Parkhaven. De bouwplannen worden doorgezet. De verkeersbewegingen van de toekomstige bewoners vallen in het niet bij die van de honderdduizenden bezoekers van de Euromast en andere attracties aan de Parkhaven. Verder nog een paar parkeeraanpassinkjes en klaar met de bezwaren, zo lijkt het. De gemeenteraad mag tekenen bij het kruisje.

‘Brom- en snorfiets gaan in de ban’

Opeens, uit het niets, worden de brom- en snorfiets in de ban gedaan. Elektrisch vervoer heeft ook mijn voorkeur, maar je kunt toch niet zomaar benzinebrom- en snorfietsen verbieden. En van die afkoopsom van 400 euro (sloopsubsidie) koop je echt geen elektrische scooter. 

Fred Marree
15 december 2022

Links:
AD|Rotterdams Dagblad: Brommer in de ban(€)
Gemeente Rotterdam: Persbericht bouw Parkhaven

Lees deze column bij De Havenloods en lees eerdere columns ook bij max100woorden.nl

WANDEL TEGEN KANKER

Informatie over de KWF Sponsoractie
“In het weekend van de ‘NN Marathon Rotterdam’ wordt op zaterdag 15 april 2023 ‘The Marathon Rotterdam Walk’ gehouden. Een KWF-startbewijs kost minimaal 500 euro. Deelnemers kunnen zich via KWF laten sponsoren om geld op te halen voor de Daniël den Hoedbrug. Je kunt Rotterdammer Fred Marree voor een KWF-startbewijs sponsoren via kwfmarathonwalk.nl.”


 

Advertentie