BLOGS KWF SPONSORACTIE JANUARI 2023

Tijdens het komende NN Marathon Rotterdam weekend doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK om geld op te halen voor de Daniël den Hoedbrug en het gelijknamige Familiehuis in Rotterdam. Doe je mee? Op mijn sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl lees je hier meer over.

Fred Marree, in actie voor KWF

Wekelijkse blogs januari 2023

Met dank aan alle sponsors is nu al ruim 750 euro gedoneerd. Geweldig, maar we gaan nog steeds door. Elke euro is welkom.

ℹ️ kwfmarathonwalk.nl


Blog van zaterdag 28 januari 2023

Nee, het parcours van The Marathon Rotterdam Walk is nog niet bekend. De organisatie van de NN Marathon Rotterdam is daar kennelijk nog druk mee bezig. Afwachten maar

Met de sponsoractie gaat het goed. Er is al 600 euro gedoneerd. Top! Het oorspronkelijke streefbedrag van 500 euro heb ik daarom verder verhoogd naar 750 euro*). In de komende weken moet dat met nieuwe sponsors en jullie hulp toch haalbaar zijn. Dat zou fantastisch zijn voor de kankerpatiënten en hun naasten. De Daniël den Hoedbrug en het gelijknamige Familiehuis zijn echt heel belangrijk voor hen.

Elke donatie voor KWF en de Daniël den Hoedbrug is van harte welkom en het wordt bijzonder gewaardeerd. Daarom mijn vraag om ook je familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s uit te nodigen om mee te doen met deze actie.

*) Het streefbedrag is kort na deze publicatie verder verhoogd naar 1000 euro.

ℹ️ kwfmarathonwalk.nl


Blog van zaterdag 21 januari 2023

Zaterdag 15 april nadert met rasse schreden. Nog 12 weken. Dat lijkt ver weg, maar de weken vliegen voorbij. Trainen in de sneeuw of in de regen is geen pretje. Dan komt er van trainen niet veel terecht. Maar op een droge dag in de winterzon, zoals afgelopen dinsdag, schieten de kilometers onder je voeten door. Dus dat komt wel goed, hoop ik.

De Marathon van Rotterdam is #demooiste. Dat hoop ik van The Marathon Rotterdam Walk ook. Vol verwachting kijk ik uit naar het wandelparcours, binnenkort hopelijk meer.

kwfmarathonwalk.nl


Blog van zaterdag 14 januari 2023

Het is gelukt! Voor mijn deelname aan ‘The Marathon Rotterdam Walk’ is het sponsorbedrag de 500 euro gepasseerd. Super! Alle sponsors, bedankt daarvoor.

Nu we op stoom komen, gaan we door voor 600 euro. Doe je ook (weer) mee? Het geld voor de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis is hard nodig, dus stel je sponsorplannen niet uit en doneer vandaag nog. Daar maak je heel veel mensen blij mee. Kan ik op je rekenen? Fijn, ik zal er in april voor gaan lopen, beloofd is beloofd.

kwfmarathonwalk.nl


Blog van zaterdag 7 januari 2023

Voordat de eerste week van het nieuwe jaar er al weer op zit, wens ik iedereen het allerbeste voor 2023.

Komende week ga ik mijn training voor The Marathon Rotterdam Walk weer hervatten. Want over drie maanden is het echt zover. Op 15 april 2023.
Het bijeengebrachte sponsorgeld, waaronder ook mijn eigen bijdrage, staat nu op 401 euro. Dit betekent, dat voor een KWF-startbewijs nog steeds sponsors welkom zijn om de noodzakelijke 500 euro vol te maken.

Het liefst haal ik natuurlijk nog veel meer op voor de Daniël den Hoedbrug en het gelijknamige Familiehuis. Voor wie het kan missen, geef met royale hand. Doe het vandaag, doe het nu!

kwfmarathonwalk.nl


Advertentie