BLOG 11 februari 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar het komende NN Marathon Rotterdam weekend van 15/16 april schrijf ik wekelijks een blog over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.

Fred Marree, in actie voor KWF

Help ook mee, sponsor Fred Marree!

Blog van zaterdag 11 februari 2023

De grote dag is op de kop af over negen weken. Maar de routes voor de drie afstanden voor The Marathon Rotterdam Walk zijn nog niet bekend. Misschien lopen we langs Stadion Feijenoord.

Natuurlijk begrijp ik dat dezer dagen de voorkeur wordt gegeven aan een forse gift voor de slachtoffers van die vreselijke natuurramp in Turkije en Syrië. Geef daar vooral aan. Het is heel hard nodig. Geef daarom gul aan giro 555. Heb je daarna nog een paar euro over, vergeet mijn KWF-sponsoractie dan niet.”

Afgelopen week was het weliswaar fris, maar vaak prachtig weer. Dat nodigt uit tot wandeltrainingen. Zo ben ik vanaf metrostation Beurs naar het Stadion Feijenoord gewandeld en weer terug via het Afrikaanderplein en de Rijnhaven. Een wandeling van bijna 12 kilometer. De dag erna ben ik dichter bij huis gebleven met een rondje Zevenhuizerplas. Ook goed voor ruim 9 kilometer. Het gaat lekker zo.

Met dank aan alle sponsors is nu al ruim 750 euro gedoneerd. Geweldig, maar we gaan nog steeds door. Elke euro is welkom.

Klik hier voor eerdere blogs.

ℹ️ kwfmarathonwalk.nlAdvertentie