BLOG 18 februari 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar de komende NN Marathon Rotterdam schrijf ik wekelijks over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.
Fred Marree, in actie voor KWF


Officiële inschrijving voor The Marathon Rotterdam Walk

Sponsorblog 18 februari 2023

“Ondanks blaar toch belangrijke stap gezet!”

Deze week is weer een belangrijke stap gezet. Precies twee maanden voor de grote dag, kreeg ik van KWF de code om mij in te schrijven bij NN Marathon Rotterdam voor The Marathon Rotterdam Walk.

Streefbedrag gehaald!
Het streefbedrag van 1000 euro*) is gisteren gehaald. Fantastisch! Bij de start van The Marathon Rotterdam Walk op 15 april hoop ik op een nóg hoger bedrag. Laat familie, vrienden, buren en collega’s via mijn sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl ook over de brug komen.

Natuurlijk begrijp ik dat dezer dagen de voorkeur wordt gegeven aan een forse gift voor de slachtoffers van die vreselijke natuurramp in Turkije en Syrië. Het is heel hard nodig. Geef daarom gul aan giro 555. Heb je daarna nog een paar euro over, vergeet mijn KWF-sponsoractie dan niet.”

Na een paar succesvolle wandeltrainingen vorige week, zat het deze week tegen. Eén zandkorrel in mijn wandelschoen gooide roet in het eten. Een flinke blaar. In de hoop dat het met een paar nieuwe wandelschoenen misschien zou lukken, kwam ik helaas toch niet verder dan 8 km. Even pas op de plaats, is nu de boodschap.

Niettemin ben ik blij met alle sponsors voor KWF. Geweldig dat er al 1000 euro is gedoneerd en we gaan nog steeds door. Elke stap is er één, iedere euro is en blijft welkom.

*) Wegens het overweldigende succes van deze KWF-sponsoractie is het streefbedrag inmiddels verhoogd naar 2000 euro.

Klik hier voor eerdere blogs.

ℹ️ kwfmarathonwalk.nl

Help ook mee, sponsor Fred Marree!


Advertentie