BLOG 25 februari 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar de komende NN Marathon Rotterdam schrijf ik wekelijks over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.
Fred Marree, in actie voor KWF


Sponsorblog 25 februari 2023
Deze blog is integraal overgenomen van dehavenloods.nl

“Die Daniël den Hoedbrug moet er komen, want daar kan eigenlijk geen medicijn tegenop!”

Rotterdam – Het Familiehuis Daniël den Hoed is het logeeradres voor kankerpatiënten en hun naasten. Het is gevestigd in Little C, tegenover het Erasmus MC aan de andere kant van de Maastunneltraverse. Om sneller en veiliger bij elkaar te zijn is een loopbrug over die drukke verkeerswegen ontworpen.

Door Fred Marree

KWF wil Rotterdam helpen met de financiering van de brug. Daarom heeft NN Marathon Rotterdam in samenwerking met KWF voor de actie ‘Wandel tegen Kanker’ een nieuw onderdeel toegevoegd: The Marathon Rotterdam Walk. Deelnemers kunnen – net als bij ‘Ren tegen Kanker’ – een eigen KWF-sponsoractie starten voor de Daniël den Hoedbrug en het gelijknamige Familiehuis.

Een kankerpatiënt sprak laatst over het grote belang van de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis: “Die brug maakt de nabijheid nog ‘voelbaarder’. Daar kan eigenlijk geen medicijn tegenop!” Dit is precies waar het om gaat. 

Help ook mee om mensen die met kanker te maken hebben of krijgen, tijdens de behandeling dichter bij elkaar te brengen en kom ook in actie voor KWF. Doe net als ik en loop op 15 april voor KWF mee met The Marathon Rotterdam Walk. Mijn sponsoractie heeft al 1000 euro voor KWF opgeleverd. Dat is geweldig, maar we zijn er nog niet. Het streefbedrag is 2000 euro, dat mag natuurlijk veel meer worden.

Die brug moet er komen! Je kunt doneren via mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl.

Klik hier voor eerdere blogs.

ℹ️ kwfmarathonwalk.nl

“Met een beetje lef, wandel je voor KWF.
Loop je niet mee, sponsor dan Fred Marree!”


Advertentie