BLOG 4 MAART 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar de komende NN Marathon Rotterdam schrijf ik wekelijks over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.
Fred Marree, in actie voor KWF


Oefenrondje door Rotterdam
Sponsorblog 4 maart 2023

“Logees Familiehuis komen uit alle windstreken”

Afgelopen week kreeg ik de volgende vraag. “Is The Marathon Rotterdam Walk nou een typische Rotterdamse KWF-sponsoractie?” Nee. Sponsorgelden komen weliswaar ten goede aan de Daniël den Hoedbrug en het gelijknamige Familiehuis in Rotterdam, maar de gasten van het logeerhuis komen uit alle windstreken. Dus die brug is voor iedereen en natuurlijk zijn sponsors uit het hele land welkom. Als het even kan, zelf meelopen is helemaal mooi.

“Gasten logeerhuis komen uit alle windstreken, die brug is voor iedereen

Fred Marree
Omdat de route van The Marathon Rotterdam Walk nog niet bekend is, heb ik zelf maar een een trainingsrondje bedacht.

Gestart bij station Blaak ging de wandeling via de Hoogstraat, Binnenwegplein, Oude en Nieuwe Binnenweg, Schiedamseweg naar het Marconiplein. Vervolgens over het Dakpark via Schiemond, Westzeedijk, Lloydpier, Parksluizen met een uitstapje naar Little C en terug, Parkhaven, Euromast, Het Park, Parklaan, Veerhaven, Willemskade over de Erasmusbrug en terug naar de Boompjes en tot slot over de André van der Louwbrug weer terug naar de Blaak.

Volgens mijn GPS-tracker precies 14.103 meter in 2:54:49 uur. Op de grote dag, met droog weer, moet ik de 15 km dan toch binnen de drie en een half uur kunnen aantikken. Hoewel, de gevolgen van die blaar van vorige maand zijn nog duidelijk voelbaar…

Die brug moet er komen! Je kunt doneren via mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl.

Klik hier voor eerdere blogs.

ℹ️ kwfmarathonwalk.nl

Ontwerp Daniël den Hoedbrug wUrck architectuur stedenbouw landschap BV

“Met een beetje lef, wandel je voor KWF.
Loop je niet mee, sponsor dan Fred Marree!”


Advertentie