BLOG 11 MAART 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar de komende NN Marathon Rotterdam schrijf ik wekelijks over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.
Fred Marree, in actie voor KWF


Sponsorblog 11 maart 2023

“Paadje van Duizend Treê”

Nadat ik mijn kleinzoon een uur voor de wedstrijd bij zijn club RVV Blijdorp had afgezet, ben ik gaan lopen. Het was in een deel van Rotterdam waar ik zelden kom. Terwijl ik dacht in Overschie te wandelen, blijkt het Paadje van Duizend Treê toch nog in Blijdorp te liggen. Is dat eigenlijk wel juist, vraag ik mij eigenwijs af.

Leuk was wel dat ik daar een oud collega tegenkwam. Het gesprek kwam al gauw op The Marathon Rotterdam Walk op 15 april aanstaande en zijn ervaring met kanker. Dat zet je weer snel met beide voeten op de grond en vooral waarom je voor KWF in actie komt.

“Het zou fijn zijn als ook een paar bedrijven over de brug komen voor de Daniël den Hoedbrug

Fred Marree

Daarom geef ik de moed niet op, het streefbedrag moet haalbaar zijn. Naast alle fantastische individuele donaties, nu al bijna elfhonderd euro bij elkaar, zou het fijn zijn als ook een paar bedrijven over de brug komen voor de Daniël den Hoedbrug. Dus zeg het voort en doneer via kwfmarathonwalk.nl, dankjewel.

Tot slot was ik ook nog getuige van zes doelpunten, twee voor RVV Blijdorp en vier tegen. Gauw vergeten maar.

Die brug moet er komen! Je kunt doneren via mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl.

Klik hier voor eerdere blogs.

ℹ️ kwfmarathonwalk.nl

Ontwerp Daniël den Hoedbrug wUrck architectuur stedenbouw landschap BV

“Met een beetje lef, wandel je voor KWF.
Loop je niet mee, sponsor dan Fred Marree!”


Advertentie