BLOG 18 MAART 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar de komende NN Marathon Rotterdam schrijf ik wekelijks over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.
Fred Marree, in actie voor KWF


Over vier weken is het zover, daarom wil ik bedrijven en instellingen vragen ook over ‘de brug’ te komen en een steentje bij te dragen aan mijn KWF-sponsoractie.
Sponsorblog 18 maart 2023

“Donaties van het bedrijfsleven zijn ook welkom!”

Even een paar dagen er tussenuit geweest. Wel veel gelopen, maar niet echt getraind. Dat komt wel weer goed.  

De organisatie van de NN Marathon Rotterdam mailde mij desgevraagd, dat de routes van The Marathon Rotterdam Walk eind deze week bekend zijn. Maar bij het publiceren van deze sponsorblog was dat nog niet het geval.

Wel zag ik dat voor de start een wandelkaart opgehaald moet worden om de vereiste stempelposten aan te doen. De route gaat verder langs Rotterdamse kunstwerken. Ik kijk er naar uit.

Nóg belangrijker is de KWF-sponsoractie zelf. Helaas moet ik constateren dat het doneren stagneert. Daarom wil ik iedereen oproepen om mijn deelname aan The Marathon Rotterdam Walk te sponsoren. Natuurlijk niet voor mij, maar voor kankerpatiënten, hun familie, de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis.

Bedrijfsleven
In het bijzonder wil ik grote en kleine bedrijven en instellingen vragen om ook over de brug te komen en een steentje bij te dragen aan mijn KWF-sponsoractie. Iedereen die nu of in de toekomst in het Familiehuis Daniël den Hoed verblijft zal je dankbaar zijn, omdat je via de loopbrug over die drukke Maastunneltraverse veiliger en sneller in het Erasmus MC Kanker Instituut bent.

Met sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Klik hier voor eerdere blogs.

KWF- kankerbestrijding is een CBF erkend goed doel. 
Voor de KWF-sponsoractie van Fred Marree ga je naar: kwfmarathonwalk.nl
Ontwerp Daniël den Hoedbrug wUrck architectuur stedenbouw landschap BV

“Met een beetje lef, wandel je voor KWF.
Loop je niet mee, sponsor dan Fred Marree!”


Advertentie