BLOG 25 MAART 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar de komende NN Marathon Rotterdam schrijf ik wekelijks over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.
Fred Marree, in actie voor KWF


Sponsorblog 25 maart 2023

“Kom ook over de brug!”

Het gaat spannend worden, want de wandelroutes van The Marathon Rotterdam Walk zijn deze week bekend gemaakt. De komende drie weken kan je mij op de route van 15 kilometer tegenkomen. 
Waar je mij kunt tegenkomen, is afhankelijk van het toeval. Maar trainen doe ik op de route tussen de Coolsingel, de Kop van Zuid, Katendrecht, Noordereiland, de Maasboulevard, het Blaakse bos en de finishlijn op de Coolsingel. Wie weet komen we elkaar een keer tegen.

Belangrijker is natuurlijk de sponsoractie. Een flink aantal sponsors heeft mij al met een donatie gesteund en bijna elfhonderd euro voor de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis bijeengebracht. Dat is niet mis. Daarvoor ben ik hen veel dank verschuldigd. Maar… mijn streefbedrag is nog niet gehaald.

Het verschil is nog 900 euro. Daarom vraag ik iedereen mee te doen met de eindsprint van deze KWF-sponsoractie. En weet, élk bedrag is welkom voor de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis.
Die brug moet er komen, dus ‘kom ook over de brug’ en steun mijn KWF-sponsoractie via kwfmarathonwalk.nl

Met sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Klik hier voor eerdere blogs.

KWF- kankerbestrijding is een CBF erkend goed doel. 
Voor de KWF-sponsoractie van Fred Marree ga je naar: kwfmarathonwalk.nl
Ontwerp Daniël den Hoedbrug wUrck architectuur stedenbouw landschap BV

“Met een beetje lef, wandel je voor KWF.
Loop je niet mee, sponsor dan Fred Marree!”


Advertentie