BLOG 1 APRIL 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar de komende NN Marathon Rotterdam schrijf ik wekelijks over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.
Fred Marree, in actie voor KWF


Sponsorblog 1 april 2023

Eindsprint KWF-Marathon sponsoractie’

Het is nog maar twee weken voor ‘De Mooiste’ van start gaat, bovendien wordt dit jaar voor het eerst The Marathon Rotterdam Walk gelopen. Naast alle sportieve activiteiten rond de NN Marathon Rotterdam 2023, spelen de KWF-sponsoracties ook een belangrijke rol.  

Op 15 april doe ik mee met The Marathon Rotterdam Walk voor de KWF-sponsoractie ‘Wandel tegen Kanker’.

Hoewel al over de helft, is het nog een fikse opgave om mijn streefbedrag van 2000 euro te halen. Daarom vraag ik iedereen om met een donatie mee te doen aan de eindsprint van mijn KWF-sponsoractie. De tijd dringt, dus kom nu massaal over de brug voor kankerpatiënten en hun familie en bouw met je donatie mee aan de Daniël den Hoedbrug. Je steunt tegelijk het Familiehuis. Doneren kan via kwfmarathonwalk.nl.

Nog even waar het om gaat. In het Erasmus MC Kanker Instituut worden kankerpatiënten uit alle windstreken van het land behandeld. Dagelijks heen en weer reizen voor bestraling of een andere behandeling is soms te zwaar. Deze patiënten kunnen dan logeren in het Familiehuis Daniël den Hoed. Ook de naasten van kankerpatiënten die in het Erasmus MC worden verpleegd, zijn welkom op dit logeeradres.

Het Familiehuis Daniël den Hoed is gevestigd in het nieuwe Rotterdamse wijkje ‘Little C’, tegenover het Erasmus MC. Maar het ziekenhuis en het Familiehuis worden gescheiden door de brede en zeer drukke Maastunneltraverse. Een obstakel, zeker als je bij nacht en ontij snel naar je dierbare moet. Daarom is er een loopbrug over deze verkeersader ontworpen, de Daniël den Hoedbrug. De bouw van deze brug kost natuurlijk veel geld. KWF wil helpen om de bouw mogelijk te maken. Daarom biedt KWF aan de deelnemers van de Marathon van Rotterdam de mogelijkheid om hun eigen sponsoractie te organiseren.

Kom ook in actie voor de eindsprint en steun mijn 15 kilometer lange Marathon Walk met een donatie. Je bouwt dan mee aan de belangrijke Daniël den Hoedbrug en je steunt tegelijk het Familiehuis. Doneren kan via kwfmarathonwalk.nl. Doe het gelijk even. Alvast bedankt!

Met sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
ℹ️ kwfmarathonwalk.nl

Klik hier voor eerdere blogs.

“Met een beetje lef, wandel je voor KWF.
Loop je niet mee, sponsor dan Fred Marree!”

Foto en ontwerp Daniël den Hoedbrug: wUrck architectur stedenbouw landschap BV
KWF- kankerbestrijding is een CBF erkend goed doel. 
Voor de KWF-sponsoractie van Fred Marree ga je naar: kwfmarathonwalk.nl

Advertentie