BLOG 8 APRIL 2023 KWF SPONSORACTIE

In aanloop naar de komende NN Marathon Rotterdam schrijf ik wekelijks over mijn sponsoractie voor KWF. Op 15 april doe ik voor KWF mee met THE MARATHON ROTTERDAM WALK. Kijk ook op mijn KWF-sponsorpagina kwfmarathonwalk.nl voor informatie en donaties.
Fred Marree, in actie voor KWF


Sponsorblog 8 april 2023

Nog één week’

Rotterdam bruist. De kampioenskoorts loopt op én de stad maakt zich op voor ‘Kings and Queens’. Maar over één week stroomt de stad vol voor ‘de mooiste’. Het hele weekend van 15/16 april barst Rotterdam bijna uit zijn voegen van de sportieve activiteiten rond de Marathon.

Afgelopen week heb ik een paar keer de 15 kilometer route gelopen van de The Marathon Rotterdam Walk. Ruim binnen de tijdslimiet kwam ik voor het Stadhuis op de Coolsingel aan. Dus dat komt wel goed, in de hoop dat het weer op zaterdag 15 april meewerkt.

Complimenten voor de organisatie van de NN Marathon Rotterdam voor het uitstippelen van The Marathon Rotterdam Walk van 15 kilometer. Het is een aantrekkelijke route. Het water, met de rivier en de vele binnenhavens, vormt wat mij betreft de rode draad in deze marathon wandeling en onderweg is altijd wat zien.

Wondertje
Om het streefbedrag van mijn KWF-sponsoractie te halen moet er wel een wondertje gebeuren, maar dat neemt niet weg dat ik trots ben op elke sponsor en dankbaar voor hun donaties. Daarom doe ik volgende week graag mee met The Marathon Rotterdam Walk.

Wie nog mee wil doen met de eindsprint van deze KWF-sponsoractie voor kankerpatiënten en hun familie is natuurlijk van harte welkom. Met een donatie bouw je mee aan de noodzakelijke Daniël den Hoedbrug. Je steunt dan tevens het gelijknamige Familiehuis.

Volgende week de laatste sponsorblog met de eindstand en een verslag van de Marathon Walk.

Met sportieve wandelgroeten,
Fred Marree.
ℹ️ voor donaties ga je naar kwfmarathonwalk.nl

Klik hier voor eerdere blogs.

The Marathon Rotterdam Walk van 15 km start op zaterdag 15 april om 08:00 uur

“Met een beetje lef, wandel je voor KWF.
Loop je niet mee, sponsor dan Fred Marree!”

Nog even waar het om gaat

In het Erasmus MC Kanker Instituut komen kankerpatiënten van heinde en verre. Dagelijks heen en weer reizen voor bestraling of een andere behandeling is soms te zwaar. Deze patiënten kunnen dan logeren in het Familiehuis Daniël den Hoed. Ook de naasten van kankerpatiënten die in het Erasmus MC worden verpleegd, zijn welkom op dit logeeradres. Echter, het ziekenhuis en het Familiehuis worden gescheiden door de brede en zeer drukke Maastunneltraverse. Met de Daniël den Hoedbrug (zie foto van het ontwerp hieronder) zijn kankerpatiënten en hun naasten sneller en veiliger bij elkaar. Een hele geruststelling in een zorgelijke tijd.”

Foto en ontwerp Daniël den Hoedbrug: wUrck architectur stedenbouw landschap BV

KWF- kankerbestrijding is een CBF erkend goed doel. 
Voor de KWF-sponsoractie van Fred Marree ga je naar: kwfmarathonwalk.nl

Advertentie