Home: Dagdicht, columns en meer …

‘Rotterdam, max💯woorden-column, dagdicht en meer’


“Fred Marree stierf een administratieve dood. Door een persoonsverwisseling stond zijn naam in de akte van overlijden van zijn nicht. Het begin van een bijna kansloos gevecht tegen de bureaucratie en de destructieve impact van de ICT en digitalisering.”

Zijn verhaal ‘U bent dood, sorry!’ is verschenen als paperback en als e-book. Voor meer informatie: doodverklaard.nl.

In 2018 heb ik een bundel uitgegeven met de eerste serie dagdichten. Deze bundel is getiteld #DAGDICHT en nog steeds verkrijgbaar.
Kijk op #DAGDICHT voor meer informatie.

Column van maximaal 💯 woorden: “Petje af voor de ‘verkeersoperators’ die Rotterdam bereikbaar proberen te houden.”

Een column van maximaal 💯 woorden: “Petje af voor de ‘verkeersoperators’ die Rotterdam bereikbaar proberen te houden.” Je hebt geen idee hoeveel mensen alle verkeersbewegingen in goede banen leiden! En dan komt er ook nog een te hoge vrachtwagen aanrijden, de chauffeur wil de Maastunnel in omdat hij een verkeersexperiment zat is.”

🇳🇬 Ook dit is Rotterdam. De Locks of Love.

Ook dit is Rotterdam. De Locks of Love.
De Lovebridge over de Rijnhaven, oftewel de Rijnhavenbrug, hangt vol met liefdesslotjes. Tegenwoordig ook aan de leuning van Erasmusbrug. Maar de Locks of Love aan de Coolhaven kende ik nog niet.

U bent dood, sorry! genomineerd

‘U bent dood, sorry!’ is één van de twintig boeken van de longlist die genomineerd zijn voor de publieksprijs in de categorie non-fictie van The Indie Awards 2021. Nog even geduld, pas in februari 2022 kan er gestemd worden.

STOP!

Onverwachts klonk ‘n stem,
Die ondubbelzinnig riep: Stop!
Verward trok ik aan de noodrem,
Wetende, ’t is te laat. De koek is op!
#dagdicht

Nominatie publieksprijs

Mijn boek U bent dood, sorry! is in de categorie non-fictie genomineerd voor de publieksprijs van The Indie Awards. Maar nog even geduld, pas in februari kan iedereen op zijn of haar favoriete boek stemmen!

 


Vul je e-mailadres in, druk op verzend en blijf op de hoogte van nieuwe berichten van Fred Marree: