Home: Dagdicht, columns en meer …

De Rijnhavenbrug verbindt De Kaap met De Pier

‘Rotterdam, dagdicht en meer’


De zeer oude plataan aan de Westersingel, het ‘Graf van de Onbekende Dichter’ is genomineerd voor de nationale titel ‘Boom van het Jaar 2021’. Steun de nominatie door te stemmen op deze Rotterdamse stadsboom.
Voor meer informatie: breytenbachboom.nl

‘U bent dood, sorry! is een autobiografisch relaas van een man die bij de aangifte van het overlijden van zijn hoogbejaarde nicht door een persoonsverwisseling zelf dood werd verklaard’ Zijn verhaal is verschenen als paperback en als e-book.
Voor meer informatie: doodverklaard.nl.

In 2018 heb ik een bundel uitgegeven met de eerste serie dagdichten. Deze bundel is getiteld #DAGDICHT en nog steeds verkrijgbaar.
Kijk op #DAGDICHT voor meer informatie.


Nog 2 dagen voor de Breytenbachboom

Nog 2 dagen om te stemmen. Twee bomen strijden nek-aan-nek om de nationale titel ‘Boom van het Jaar’. De Rotterdamse Breytenbachboom is één van die twee. Stem daarom vandaag nog op de Breytenbachboom, genomineerd als ‘Graf van de Onbekende Dichter’.

Stem nu het nog kan ➡️ mijnboomstem.nl

Boomconcert bij ‘Graf van de Onbekende Dichter‘

Tijdens de bloedstollende eindsprint praat Chris Vemer op zaterdag 16 oktober, twee dagen voor het sluiten van de digitale stembus, in haar programma ‘Chris Natuurlijk!’ met initiatiefnemer Fred Marree. Annabelle Ferdinand laat een muzikaal eerbetoon horen en praat samen met Margi Geerlinks over boomconcerten.

Verdoofd

Al vechtend voor je leven,
Is jouw levenslicht gedoofd,
Jij had nog zoveel te geven,
Nu zijn we allemaal verdoofd.
#dagdicht

 


Vul je e-mailadres in, druk op verzend en blijf op de hoogte van nieuwe berichten van Fred Marree: